fbpx
Turizam info

Novi walk-in tuš iz Geberita za baš svaku kupaonicu

Kada opremate turistički objekt, kupaonica je jedan od najvažnijih segmenata. Ona mora odgovoriti na potrebe funkcionalnosti i estetike kod gosta, a s druge strane, vlasniku je, osim praktičnosti pri održavanju, važna i mogućnost jednostavne ugradnje.

Na ove zahtjeve u jednom je proizvodu odlično odgovorio Geberit, kroz svoj novi proizvod, walk-in tuš kadu Olona. Da ovaj model zaista odgovara svim vrstama prostora najbolje potvrđuje činjenica da dolazi u 20 različitih veličina i formata. Napravljena je od izrazito izdržljivog kamenog kompozita, s mat bijelim finišom i dizajnerskim poklopcem za odvod sa sjajnim kromiranim prstenom, a zahvaljujući protukliznim svojstvima pruža i sigurnu podlogu prilikom tuširanja.

Velika je prednost i jednostavna ugradnja. Olona dolazi u samo nekoliko komponenata, što cijeli proces čini brzim i jednostavnim. Uz kadu, komplet čine poprečne letvice i montažne nožice koje se bez upotrebe alata mogu podesiti po visini, što olakšava ugradnju na prostorima s neravnom površinom. Montira se u ravnini s podom, ali ovisno o potrebi (ili želji) može se instalirati i blago uzdignuta iznad pločica.

Čini se da su u posljednje vrijeme walk-in tuševi najčešći odabir arhitekata i projektanata, ali i samih vlasnika turističkih objekata, koji na ovaj način dobivaju optimalan kompromis između estetike i dizajna, funkcionalnosti i komocije gosta. geberit.hr

Tuš kada Olona dostupna je u 20 veličina, a dizajnerski poklopac za odvod dolazi u bijeloj mat izdvedbi s kromiranim prstenom