Turizam info

Projekti: Novo ruho terase talijanskog hotela Elvezia

Boutique hotel Elvezia, smješten u talijanskom mjestu Isola Bella na jezeru Maggiore jedan je od najreprezentativnijih malih hotela sjevera Italije. Projekt je to koji je nastao kompletnom renovacijom dviju starih kuća te hotel u konačnici raspolaže s osam soba visoke kategorije, restoranom s unutarnjim i vanjskim prostorima, loungeom i vinskim podrumom.

Ove sezone hotel je odlučio podignuti razinu kvalitete boravka gostiju na terasi te je investirano u rješenja za natkrivanje vanjskih prostora koja su realizirana u suradnji s tvrtkom KE, jednim od lidera u segmentu tendi i pergola za ugostiteljske i turističke objekte.

Bočni odnosno lounge dio terase opremljen je modelom tende KE Venezia Gold koji je dobro rješenje za prostore manjih dimenzija, dok se za terasu restorana koristila kombinacija dvije Gennius Isola 2 pergola tende. Najveća prednost ove pergole je modularnost: može prekrivati velike površine, uklapa se u svaki arhitektonski stil pa tako i u rustikalan, a njenim zaobljenim krovom upravlja se putem aplikacije koja regulira otvaranje i zatvaranje lamela. Aluminijska struktura osigurava otpornost na sve vremenske uvjete, a dostupna je u samostojećoj verziji ili za zidnu montažu.

Više informacija o projektu i izvedenim rješenjima moguće je pronaći na keoutdoordesign.com.