fbpx
Turizam info

Okusi Istre i Kvarnera u tri nove paštete

Buretić Bregi, proizvođači suhomesnatih proizvoda iz mjesta Bregi koje se nalazi na samom rubu Parka prirode Učka nedavno su predstavili tri paštete inspirirane okusima Kvarnera i Istre, napravljene od mesa istarskog goveda boškarina, otočne janjetine s otoka Cresa i istarskih tartufa.

Ove paštete su zamišljene više kao “artigianale” alternativa klasičnim varijantama zbog čega predstavljaju odličnu opciju za doručak, naročito u hotelima, ali i u manjim objektima poput vila i kuća za odmor. Kako bi izašli ususret potrebama prezentacije, Buretić Bregi osmislili su i rustikalnu drvenu prezentacijsku kutiju za hotelski buffet na kojoj se nalazi i kratki opis svake paštete na više jezika. 

Buretić Bregi je inače proizvođač suhomesnatih proizvoda s dugom tradicijom, a garanciju kvalitete predstavlja i činjenica da su kroz svoj dvadesetogodišnji rad surađivali s brojnim hotelskim kompanijama iz cijele Hrvatske. Odnedavno se mogu pronaći i u Croatian Food Souvenir konceptu poklon paketa koji se sastoji od gastro proizvoda kvarnerskoga kraja. buretic-bregi.hr