fbpx
Turizam info

Pametni električni skuteri za turizam

Iz ponude električnih skutera brenda Niu izdvajamo novi model NQi Lite. To je model koji dobro odgovara na potrebe djelatnika u turizmu, bilo da se radi o ekološki održivoj soluciji skutera za najam, za pokrivanje vlastitih potreba transporta osoblja unutar destinacije ili pak za potrebe prijevoza osoblja koje se bavi održavanjem.

Model NQi Lite ima domet od 55-70 kilometara između dvaju punjenja, ugrađeni Bosch motor dostiže brzinu do 45 km/h, kapacitet baterije je 26 Ah, a samo punjenje traje 6 sati. Opremljen je inteligentnim EBS sustavom koji vraća energiju natrag u bateriju prilikom svakog kočenja, produljujući doseg za oko 7%. Motor skutera je smješten u stražnji kotač, čime čuva energiju i omogućuje trenutno ubrzanje. Baterija se uklanja iz skutera u manje od 10 sekundi, a mogu se puniti i u običnoj utičnici poput prijenosnog računala ili mobitela. Dostupan je u šest boja. Cijena ovog modela je 14.396 kn + PDV.

Osim NQi Lite, turističkim objektima bit će interesantna Cargo verzija, nešto jači model s opcijom integriranog flotnog upravljanja i dometom od 70 do 80 kilometara. Od ostalih specifikacija izdvajaju se Panasonic baterija kapaciteta 35 Ah i opcijska dvojna baterija. Cijena Cargo verzije je 19.996 kn + PDV.

Oba modela dolaze s integriranim LCD ekranom, ugrađenim GPS sustavom koji obavještava vlasnika ukoliko je došlo do neovlaštenog pomicanja vozila, a sve je moguće pratiti putem NIU aplikacije za Apple i Android sustave. NIU je inače najprodavanija marka električnih skutera u Europskoj uniji, a u Hrvatskoj je dostupna od 2017. godine putem distributera Krk Moto koji broji više od 25 godina iskustva u prodaji električnih vozila.

U širokom asortimanu Krk Mota mogu se pronaći NIU skuteri, dostupni u cjenovnom rangu od 12 do 29 tisuća kuna + PDV, uz osiguranu apsolutnu postprodajnu podršku za sve kupce. Više informacija o ponudi NIU skutera može se pronaći putem niu.hr