Turizam info

Potpuna dezinfekcija ozonom


Tvrtka Mozon predstavila je rješenja za dezinfekciju prostora u turističkim objektima i industrijskim postrojenjima. Njihovi uređaji funkcioniraju na principu ozona, koji već dugo godina slovi kao najučinkovitiji način za potpunu dezinfekciju. 


Osim za dezinfekciju prostora i površina, ozon se u ugostiteljstvu i hotelskoj industriji koristi i za uklanjanje neugodnih mirisa pa čak i za dezinfekciju vode. Siguran je za upotrebu te se može koristiti u svim dijelovima objekta, primjerice hotelskim sobama, kongresnim salama, na recepciji, u restoranima i kuhinjama, sanitarnim prostorima, wellnessima, praonicama rublja, ventilacijskim sustavima kao i u prijevoznim sredstvima. 

Osim uređaja za dezinfekciju prostora, Mozon pruža i usluge dezinfekcije hotelskih kreveta i posteljine

Za potrebe hotela i restorana razvijeni su lagani prijenosni uređaji koji omogućuju potpunu dezinfekciju u svega 20-ak minuta. Mozon već 10 godina razvija sustave za učinkovitu dezinfekciju na bazi ozona, a dugogodišnja istraživanja i iskustvo omogućavaju apsolutnu sigurnost i široku primjenu ovih proizvoda. Više informacija je moguće dobiti putem web stranice mozon.hr