fbpx
Turizam info

Property Management Sustav by Protel

Protel property management sustav se koristi u nekim od najrenomiranijih hotelskih kompanija na Mediteranu i više od 15 tisuća hotela u svijetu, a sve je prisutniji i na hrvatskom turističkom tržištu.

Prednost Protela leži u naprednim funkcijama, fleksibilnosti i dobrom poznavanju lokalnih praksi poslovanja hotela, zakonodavstva i kulture. Jedan je od rijetkih sustava koji u sebi ima integrirano kartično plaćanje, što znači da je cijeli proces plaćanja automatiziran, siguran i ubrzan – gosti prilikom rezervacije smještaja plaćaju putem generiranog linka čime i automatski rezerviraju sobu, a osoblje hotela tako ima jedan korak manje u obradi rezervacija i plaćanja. Ova funkcija omogućuje i automatsku naplatu otkazivanja i „no-show“ rezervacija, što je za većinu hotela također manualni posao (a procjenjuje se da upravo u ovoj ručnoj, nedosljednoj naplati hoteli gube i 4% svog prometa na godišnjoj bazi).

Osim kartičnog plaćanja, Protel nudi i velik broj integracija s drugim IT sustavima, tu su i dodatne funkcije poput integriranog sustava za automatsko upravljanje cijenama noćenja, korištenje tehnologije u Cloudu, dodatne zaštite od cyber napada te lokalna podrška tima od 20 stručnjaka. Protel je na našem tržištu dostupan putem tvrtke MC Sistemi. mcsistemi.com / protel.net