Turizam info

Sterilizacija i higijena prostora uz pomoć ozona

Tvrka Fusio predstavila je prenosivi generator ozona, iznimno učinkovit za dezinfekciju najviše razine u zatvorenim prostorima. Posebno je pogodan za hotele, restorane, vile i kampove

Ugostitelje i hotelijere ovih dana zanima kako najefikasnije osigurati potpunu čistoću i sigurnost objekata kada se sve vrati u normalu, kada gosti počnu dolaziti, kada se uspostavi onaj stari ritam rada? I posebice, kako osigurati maksimalno sigurne uvjete u prostorima u kojima se priprema hrana?

Jedni od najefikasnijih alata za dezinfekciju prostora su uređaji koji steriliziraju uz pomoć ozona, a jedan takav uređaj je odnedavno i u ponudi tvrtke Fusio. Prenosivi generator ozona, kompaktan je uređaj za dezinfekciju visoke razine u zatvorenim prostorima. Koristi se za eliminaciju i spriječavanje stvaranja bakterija, grinja, mirisa, plijesni i virusa, a zbog svoje prenosivosti osigurava veliku mobilnost u dezinfekciji i onih područja koja su teško dostupna za čišćenje.

Iako je njegova primarna namjena dezinfekcija kuhinja i rashladnih komora, jednako je učinkovit u dezinfekciji hotelskih soba, lobbyja te fitnessa. S obzirom na prenosivost, može se koristiti i za dezinficiranje prijevoznih sredstava.

Jednostavan je za korištenje i siguran za upotrebu – funkcionira tako da se postavi u sredinu prostorije koja se tretira, ručno se odredi trajanje čišćenja, a nakon završetka cijelog procesa dovoljno je provjetriti prostoriju nekoliko minuta. fusio.hr