fbpx
Turizam info

Talijanski Margraf odabran kao partner za ekskluzivni kompleks Vita u Miamiju

Developeri luksuznih nekretnina diljem svijeta traže najkvalitetnije materijale za opremanje interijera, a mramor i dalje ostaje prvi izbor u ovoj tržišnoj niši. Jedan od primjera koji dolazi s Floride je luksuzni rezidencijalni kompleks Vita, čije je opremanje ostvareno u suradnji s vodećim svjetskim brendovima, među kojima se ističe talijanski proizvođač mramornih ploča – Margraf.

Svaka od 65 luksuznih rezidencija u kompleksu Vita ima prostranu terasu s pogledom na zaljev, uz širok spektar ekskluzivnih sadržaja. Od concierge usluge, dva bazena, fitness i wellness centra, marine, dječjeg igrališta, restorana, bara, do teniskih, padel i pickleball terena. Trosobni i četverosobni stanovi površine su od 230 m2 do 450 m2, dok se penthausi protežu na kvadraturu od 315 do 570 m2.

Projekt je ostvaren zahvaljujući ideji Uga Colomba iz CMC Grupe, poznatog developera luksuznih nekretnina baziranog u Miamiju. Za dizajn kompleksa Vita angažirana je međunarodna arhitektonska tvrtka CallisonRTKL, dok je Margraf, s više od 100 godina iskustva u proizvodnji mramornih ploča, bio odgovoran za podove, zidove i kupaonice, opskrbljujući ih vrhunskim bijelim mramorom u količini od preko 5 tisuća četvornih metara.

Inače, Margraf je tijekom desetljeća surađivao s nekim od najrenomiranijih svjetskih arhitekata te je stekao reputaciju vrhunskog proizvođača mramornih ploča. Ova suradnja između Margrafa, CallisonRTKL-a i CMC Grupe rezultirala je spektakularnim stambenim kompleksom koji zadovoljava i najviše estetske i funkcionalne standarde.