fbpx
Turizam info

TECE otvorio novi izložbeni showroom u Beogradu

Beograd je dobio novo mjesto za vrhunska sanitarna rješenja, u vidu novog TECE izložbenog showrooma koji objedinjuje sve najbolje iz njihove široke ponude instalacijske tehnike i opreme za sanitarne prostore

Početkom lipnja tvrtka TECE otvorila je novi izložbeni prostor u Beogradu. Odluka o showroomu došla je kao logičan slijed njihovih šest godina poslovanja u Srbiji, tijekom kojih se nametnula potreba za prostorom u kojem će svi zainteresirani za TECE proizvode, instalateri, arhitekti i projektanti moći dobiti još bolji pregled njihovih rješenja.

Izložbeni prostor ukupne površine 250 m2 smješten je na adresi Požeška 31a na Banovom brdu. Dizajn interijera potpisuje novosadska arhitektica Sonja Brstina, a rezultat je moderan i fluidan prostor koji je na jedno mjestu objedinio inovativne TECE proizvode iz područja sanitarnih sustava, instalacijskih zidova, odvodnje i cijevnih sustava.

– U našim rješenjima objedinjujemo trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn, što je sada na najbolji mogući način prezentirano kupcima i partnerima u novom izložbenom prostoru u Beogradu. Ova kombinacija slikovito označava i moto naše tvrtke: dobro učiniti još boljim. – otkrili su iz TECE-a.

Otvaranje beogradskog izložbenog prostora prošlo je u ugodnoj atmosferi uz prigodni zabavni program, a podršku su svojim dolaskom iskazali brojni uzvanici, poslovni partneri, trgovci, instalateri, arhitekti i projektanti.

TECE je inače jedan od najznačajnijih proizvođača sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava koja djeluje više od 30 godina na međunarodnom tržištu, a poznat je po inovativnim rješenjima kojima postavlja standarde u svojoj branši.