Turizam info

Tende jedra za elegantnu zaštitu od sunca

Sjenila za terase Kheope, poznatog talijanskog proizvođača KE, inspirirana su brodskim jedrima; napravljena su od materijala koji se tradicionalno koriste u nautici, što znači da su izuzetno otporni na vremenske utjecaje i sol. Nedavno je njima opreman i Hermitage hotel u Monte Carlu.

Tende za terasu hotela Hermitage u Monte Carlu izrađene su prema posebnim zahtjevima

Motor svakog pojedinog sjenila opremljen je mjeračem brzine vjetra i automatski se zatvara u slučaju naleta jakog vjetra. Dolaze u tri nijanse i minimalističkog su dizajna, a njihova veličina se može prilagoditi do maksimalnih 7 x 7 metara. Kako bi izašli ususret posebnim zahtjevima pojedinih hotela ili restorana, KE nudi opciju izrade posebno prilagođenog rješenja po mjeri.

Kvalitetu ovih proizvođača su prepoznali i najbolji. Jedan od posljednjih projekata tvrtke KE je u jednom od najljepših hotela Monaka – Hermitageu u Monte Carlu. Ideja menadžmenta hotela bila je zaštititi terasu elegantnim sjenilima kako bi se dobila funkcionalnost no uz minimalan utjecaj u samu arhitekturu i estetiku hotela. Stručnjeci iz tvrtke KE osmislili su custom rješenje u kojem su se iskombinirala 4 Kheope jedra dimenzija 7 x 7 metara, u boji pijeska. Sva četiri jedra su međusobno neovisna, mogu se samostalno otvoriti ili zatvoriti čime je zajamčena maksimalna fleksibilnost u upravljanju. 

Najviša kvaliteta svih elemenata sjenila

Rješenja za zaštitu od sunca koja dolaze iz tvrtke KE su svestrana i optimalna ne samo za hotele, već i za vile i kuće za odmor koji žele jednaku pažnju posvetiti kvaliteti i dizajnu, te se žele osloniti na tailor made solucije.

www.keoutdoordesign.com