fbpx
Turizam info

Unajmite namještaj za sezonu

Hrvatski proizvođači namještaja i opreme okupljeni u klasteru Hrvatski interijeri ponudili su inovativnu uslugu najma namještaja za sezonu. Ova usluga namijenjena je hotelima, apartmanima i vilama koji žele obnoviti izgled svog objekta, ali pritom ne žele ulaziti u velike investicije i ulaganja

Namještaj se može iznajmiti direktno od klastera koji okuplja više od 30 hrvatskih “namještajaca”, a nudi se mogućnost najma do čak 5 godina.

Cijeli proces je maksimalno pojednostavljen – bez hipoteka, bankovnih zavrzlama i prevelike papirologije, a plaćanje je u jednakim mjesečnim obrocima. Osim što smanjuje troškove, ovo omogućuje češće mijenjanje namještaja i osvježavanje izgleda prostora, čime se gostu uvijek nudi nešto novo.

Unajmiti se može i namještaj za vanjske prostore
Unajmiti se može i namještaj za vanjske prostore

Radi se po principu “ključ u ruke”, od projektiranja, izrade i montaže, s personaliziranim pristupom svakom objektu. Kao gratis usluga daje se izrada projekta uređenja interijera. 

Klaster Hrvatski interijeri tako nudi preko 500 gotovih proizvoda, s velikim izborom materijala i boja te opcijom izrade namještaja po mjeri. Vjerujemo da će velik broj hrvatskih turističkih objekata izabrati ovu uslugu i pritom osvježiti interijer bez previše muke i planiranja. Sve informacije moguće je dobiti putem web stranice hrvatski-interijeri.com