Turizam info

Webinar o prozračivanju kuhinja i bazena u ugostiteljskim i turističkim objektima

Tvrtka Menerga u svibnju organizira dva besplatna webinara na temu prozračivanja profesionalnih kuhinja i bazena. Ideja ovih webinara je ugostiteljima, hotelijerima i projektantima turističkih objekata objasniti sve aktualnosti vezano za navedene teme, a sudionici će na kraju moći postaviti pitanja o svemu što ih interesira i s predavačima prodiskutirati situacije koje sami susreću u praksi.

Više o sadržaju webinara i načinu prijave donosimo u nastavku.

6. svibanj (14 h): Prozračivanje velikih kuhinja 

Obraditi će se aktualni zakoni, propisi i preporuke vezane za prozračivanje kuhinja, praktični načini izračuna potrebne količine svježeg zraka u kuhinji prema važećim standardima, te mogućnosti izlučivanja čestica u kuhinjskoj napi ili stropu.

Fokus će biti i na načinima povrata topline unutar komore za prozračivanje i povrata topline uz instalaciju mehaničkog rashladnog sustava u komoru za prozračivanje.

Predavač: Bojan Gavez, univ. dipl. inž. str.
Prijava na webinar

13. svibanj (14 h): Prozračivanje unutarnjih bazena 

Webinar će obuhvatiti aktualnosti poput pregleda energetskih trendova i ono što svih najviše zanima – kako projektirati energetski učinkovit bazenski prostor.

Pritom će se naglasak staviti na eventualne zamke i detalje na koje se treba obratiti pozornost prilikom optimizacije energetike bazena, savjete za odabir uređaja za prozračivanje, načine ponovnog korištenja otpadne topline i naposlijetku, kako osigurati optimalne uvjete boravka u bazenskom prostoru.

Predavači: Drago Wolf, univ. dipl. inž. str. & Branko Zelenko, univ. dipl. inž. str. 
Prijava na webinar

Webinari će se održati putem platforme Zoom, a više je moguće pronaći i na web stranici tvrtke Menerga www.menerga.hr