fbpx
Turizam info

Zaštita od sunca po mjeri luksuznih hotela

U opremanju novog hotela Hilton Costabella angažirane su tvrtke koje su mogle ispuniti specifične želje investitora, a na projektu je sudjelovala i Riviera Dekor čiji su proizvodi za zaštitu od sunca postavljeni na terasi, u sobama i javnim prostorima.

Veliki projekti poput hotela Hilton Costabella u Rijeci zbog nestandardnih zahtjeva za opremanjem i specifičnih potreba investitora predstavljaju izazov za brojne “opremaše”. 
Iz tog razloga je za uređenje novog riječkog Hiltona angažirana Riviera Dekor, tvrtka iz Matulja pokraj Opatije koja je interijere i terasu u potpunosti opremila proizvodima za zaštitu od sunca: roloima, zavjesama, jedrima i pergolama najnovijeg dizajna. Poseban fokus stavljen je na opremanje eksterijera gdje su postavljena jedra i bioklimatske pergole s povlačenjem većih dimenzija te jedra s opterećenjem većim od standardnih.


Ova jedra su se pokazala odličnim na mjestima na kojima treba zadržati prozračnost i maksimalno iskoristiti prostor, a opet osigurati kvalitetnu zaštitu od sunca, kao što je to kod dječjeg bazena u blizini plaže. Riviera Dekor ima bogatu referentnu listu među kojima se ističu neki od najboljih hrvatskih hotela. rivieradekor.hr 

Sve sobe, suitovi, apartmani i javni prostori Hilton Costabelle opremljeni su motoriziranim vodilicama te zavjesama izrađenih od ekskluzivnih tekstila europskih proizvođača

Riviera Dekor je opremila hotel Hilton Costabella s:
11  bioklimatskih pergola površine od čak 280 m2     

130m2 fiksnih membrana    

fiksnih sunčanih jedara površine 250 m2

S obzirom da je velik broj bioklimatskih pergola pozicioniran praktički prvi red do mora i na južnoj orijentaciji, zaštitu uslijed čestih naleta vjetra osigurava automatsko zatvaranje pri aktivaciji senzora za vjetar (što je na Kvarneru izrazito važno)