
Iz zimskog broja izdvajamo
PRILOZI
- Najskuplji hotelski suitevi Zašto bi svaki hotel trebao investirati u jedan ili nekoliko ekskluzivnih suiteva? Odgovor je u primjerima pet europskih hotela čiji suitevi daleko nadilaze prosjek u uređenju, konceptu te cijeni koju postižu
- Tasting 12 maslinovih ulja Sommelierka za maslinova ulja Marina Selak degustirala je i opisala 12 ulja iz Istre, Dalmacije i Kvarnera
- Nove linije tanjura Trendovi stolnog posuđa donose povratak neutralnih boja te inovativnih oblika – donosimo najnovije linije vodećih proizvođača
- Virtuoso Jedan od najboljih načina za plasman ponude prema ekskluzivnoj klijenteli je platforma Virtuoso, a kako suradnja s njima funkcionira pogledajte kroz primjer Maslina resorta na Hvaru
AKTUALNE TEME
- Sajam ILTM Cannes – kako se na najvažnijem sajmu luksuznog turizma predstavila hrvatska ponuda i kakve su najave za sezonu
- Privatni smještaj – Kako se veliki svjetski gradovi bore protiv nelegalnog iznajmljivanja nekretnina u turističke svrhe
- Razgovor s Jelenom Rubeša, s Riječankom s upješnom karijerom u međunarodnom luksuznom turizmu i njezinom iskustvu u Hrvatskoj i vani
- Best in Travel 2024 – Donosimo popis destinacija koje je za posjet u 2024. preporučio Lonely Planet, među kojima je i Hrvatska
VINO & GASTRO
- Projekti: Iris, restoran smješten u sredini fjorda kraj Bergena spaja arhitekturu, visoku gastronomiju i održivost
- Vino – Koliko Hrvatska zaista ima vinograda i koliko vina proizvodimo
- Terminologija pri degustaciji vina – sve ono što osjećate u čaši i kako to reći i opisati
- Gastronomija – Savršena jednostavnost tiramisua
- Metode u proizvodnji pjenušavih vina – znate li razliku?
TURIZAM
- Analiza sezone – što se događalo u hrvatskom hotelijerstvu tijekom sezone, kakve su varijacije u cijenama i popunjenosti
- Pregled najvećih svjetskih hotelskih kompanija – s kojim brojem hotela i soba raspolažu vodeći svjetski igrači
- Opremanje – izlog najnovijih linija sitnog inventara svjetskih dobavljača, modeli hotelskih papuča i novi modeli indoor stolica za restorane
- Najave – gastro manifestacije, vinska događanja, izložbe i sajmovi maslinovih ulja
… sve to, kao i puno drugih tema potražite u zimskom broju časopisa Turizam info!
Par isječaka iz novog broja pogledajte u galeriji.
Ukoliko želite pratiti aktualne teme za hotelijere, ugostitelje i poduzetnike u turizmu, pozivamo Vas da se pretplatite na časopis Turizam info!
Časopis možete pronaći i na prodajnim mjestima Tisak medie.