fbpx
Turizam info

Novi, zimski broj časopisa za poduzetnike u turizmu i one koji to žele postati

Početak godine vrijeme je za nove inspiracije! Potražili smo kako su uređeni hotelski suitevi koji trenutno u Europi postižu najviše cijene, tu je i zanimljiv tasting 12 maslinovih ulja i platforma Virtuoso – najbolji kanal prema ekskluzivnoj klijenteli iz cijelog svijeta. Uz analizu sezone, gastro teme i najave manifestacija, ideja za sezonu neće nedostajati

Iz zimskog broja izdvajamo

PRILOZI

  • Najskuplji hotelski suitevi Zašto bi svaki hotel trebao investirati u jedan ili nekoliko ekskluzivnih suiteva? Odgovor je u primjerima pet europskih hotela čiji suitevi daleko nadilaze prosjek u uređenju, konceptu te cijeni koju postižu
  • Tasting 12 maslinovih ulja Sommelierka za maslinova ulja Marina Selak degustirala je i opisala 12 ulja iz Istre, Dalmacije i Kvarnera
  • Nove linije tanjura Trendovi stolnog posuđa donose povratak neutralnih boja te inovativnih oblika – donosimo najnovije linije vodećih proizvođača
  • Virtuoso Jedan od najboljih načina za plasman ponude prema ekskluzivnoj klijenteli je platforma Virtuoso, a kako suradnja s njima funkcionira pogledajte kroz primjer Maslina resorta na Hvaru

AKTUALNE TEME

  • Sajam ILTM Cannes – kako se na najvažnijem sajmu luksuznog turizma predstavila hrvatska ponuda i kakve su najave za sezonu
  • Privatni smještaj – Kako se veliki svjetski gradovi bore protiv nelegalnog iznajmljivanja nekretnina u turističke svrhe
  • Razgovor s Jelenom Rubeša, s Riječankom s upješnom karijerom u međunarodnom luksuznom turizmu i njezinom iskustvu u Hrvatskoj i vani
  • Best in Travel 2024 – Donosimo popis destinacija koje je za posjet u 2024. preporučio Lonely Planet, među kojima je i Hrvatska

VINO & GASTRO

  • Projekti: Iris, restoran smješten u sredini fjorda kraj Bergena spaja arhitekturu, visoku gastronomiju i održivost
  • Vino – Koliko Hrvatska zaista ima vinograda i koliko vina proizvodimo
  • Terminologija pri degustaciji vina – sve ono što osjećate u čaši i kako to reći i opisati
  • Gastronomija – Savršena jednostavnost tiramisua
  • Metode u proizvodnji pjenušavih vina – znate li razliku?

TURIZAM

  • Analiza sezone – što se događalo u hrvatskom hotelijerstvu tijekom sezone, kakve su varijacije u cijenama i popunjenosti
  • Pregled najvećih svjetskih hotelskih kompanija – s kojim brojem hotela i soba raspolažu vodeći svjetski igrači
  • Opremanje – izlog najnovijih linija sitnog inventara svjetskih dobavljača, modeli hotelskih papuča i novi modeli indoor stolica za restorane
  • Najave – gastro manifestacije, vinska događanja, izložbe i sajmovi maslinovih ulja

… sve to, kao i puno drugih tema potražite u zimskom broju časopisa Turizam info!


Par isječaka iz novog broja pogledajte u galeriji.


Ukoliko želite pratiti aktualne teme za hotelijere, ugostitelje i poduzetnike u turizmu, pozivamo Vas da se pretplatite na časopis Turizam info!

POKRENI PRETPLATU

Časopis možete pronaći i na prodajnim mjestima Tisak medie.