fbpx
Turizam info

Konferencija Rexpo 2019

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO održava se 26. i 27. studenog u City plazi u Zagrebu. Osmu godinu zaredom donosi najaktualnije teme s područja investicija, infrastrukture i HTL-a, te daje konkretan uvid u sve novosti kroz prezentacije projekata, stručne rasprave, panel diskusije, poslovne sastanke i neformalna druženja

Okupit će više od 1500 sudionika: investitora, arhitekata, dizajnera, banaka, predstavnika hotelskih lanaca, stručnjaka iz polja turizma te sve one koji svoj interes pronalaze u poslovnim prilikama u regiji.

Bit će riječi o stranim investicijama, gospodarskoj diplomaciji, obnovi zapostavljenih megaobjekata u zemlji te razvoju turističkih destinacija. Drugi dan REXPO-a je već tradicionalni HTL Day (hotels, tourism, leisure), gdje će se kroz panel-rasprave i diskusije dotaknuti aktualne situacije i problematike vezane za investicije u turizmu.

HTL Day i REXPO sajam će i ove godine biti zatvoreni dodjelom nagrade „Adriatic Best New Hotel Award 2019“. Među svim hotelima u regiji koji su otvorili svoja vrata gostima u proteklih 12 mjeseci, tri finalista će se prezentirati i boriti za ovu prestižnu titulu. Lani je nagradu osvojio beogradski hotel Mama Shelter, a uz njega su finalisti bili crnogorski hotel Iberostar Grand Perast te zagrebački Canopy by Hilton.

www.rexpo.hr