Konferencija o trendovima u hrani i piću
22. veljače 2024. | Događaji
Konferencija o trendovima u hrani i piću organizirana je od strane Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske i pružit će dublje uvide u inovacije, tehnologiju i održivost u F&B sektoru. Konferencija predstavlja poticajnu platformu za razmjenu ideja i iskustava. Sudionici će imati priliku usvojiti najnovija saznanja i povezati se s vrhunskim stručnjacima iz struke.
Više od 30 stručnjaka iz hotelske industrije
“UPUHH F&B Academy” okuplja istaknute govornike, među kojima su F&B menadžeri Jeffrey J Vella iz Maistre i Dario Kinkela iz Valamara, chefovi Melkior Bašić i Zdravko Tomšić, vlasnik hotela Boškinac – Boris Šuljić i ostali. Predavanja i paneli biti će usko vezani uz izazove s kojima se hotelijeri danas susreću.
Neke od tema će obuhvatiti: “10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinskih karata”, “Nutricionistički trendovi” i “Izazov nove generacije Z?” Kroz konstruktivne rasprave sudionici će imati priliku saznati kako se sa izazovima nose neki od najuspješnijih hotelijera.
Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike članica UPUHH-a iznosi 249 € + PDV. Za djelatnike koje nisu članice UPUHH-a cijena je 299 €+ PDV. Broj sudionika je ograničen, stoga se preporučuje što ranija prijava. Osim ulaznica, potrebno je unaprijed rezervirati smještaj koji nije uključen u cijenu.
Više detalja o konferenciji o trendovima u hrani i piću “UPUHH F&B Academy” pronađite na službenoj web stranici, a svi zainteresirani se mogu registrirati ovdje.